27 ste KunstINkijk en Atelierroute St.Kunstcentrum Weert

Paasmaandag 22 april | Fatima Huis, Coenraad Abelsstraat 31a

 

Jaarlijks presenteert St.Kunstcentrum Weert zich met een tentoonstelling, de KunstINkijk en Atellierroute. De groepsexpositie wordt dit jaar ingericht in Het Fatimahuis aan de Coenraad Abelsstraat 31a in Weert waar 22 deelnemende kunstenaars diverse werken zullen presenteren.

Oude en nieuwe leden van St. Kunstcentrum Weert heten u welkom in hun ateliers. Nieuwe locaties dit jaar zijn de ateliers van Mohammad Attar, Laura Caris en gastexposant Rob Jacobs. Nieuw lid Jarka Vranovsky en haar werk kunt u bezoeken in het huis van wijlen architect Coenders aan de Rembrandtlaan in Weert.

Op 2de Paasdag 22 april zal de KunstINkijk in het Fatima Huis om 10.00uur geopend worden door de Wethouder van Cultuur, Geert Gabriëls. De 2 daarop volgende zondagen 28 april en 5 mei is de expositie ook nog geopend. Tevens is er een rondleiding op 5 mei om 15.00uur door Frits Nies. De toegang is gratis!

Behalve in hun eigen ateliers, laten diverse kunstenaars tijdens de Atelierroute hun werk ook zien op andere locaties, zoals in het huis van wijlen architect Coenders aan de Rembrandtlaan, het Kunstcentrum, de Kunsthal en de Verbinderij in Weert en de Ingelshof in Tungelroy. In de folder die u ontvangt bij de opening en hier beneden treft u de plattegronden en adressen met de locaties waar u de kunstenaars en hun werken kunt bezoeken.

Wij heten u van harte welkom, Stichting Kunstcentrum Weert

Atelierroute

Paasmaandag 22 april van 11.00 tot 17.00 uur

Programma volgt . . .

Opening expositie

Paasmaandag 22 april van 10.00 tot 17:00 uur in het Fatima Huis, Coenraad Abelsstraat 31a te Weert.

 

 

 

Rien van Zeist

 

Rob Kars

 

Routebeschrijving volgt . . .

Delen op: