Binnenkort : ‘DEPOT KARS (ontsloten)’

Binnenkort | door Rob Kars

Dit depot is ontstaan na decennialang verzamelen van duizenden etnografische wereldobjecten, naast enkele werken van eigen hand, die niet eerder in beeld gebracht werden. Het is nu tijd voor echte ‘ontsluiting’. In beeld maar ook in tekst. Korte bijpassende verhalen die ingaan op -vind ik- boeiende details van afkomst en betekenis. Er passeren meer dan 100 geselecteerde objecten in dit full color boek van 256 pagina’s in hard cover.

VOORDEKUNST het crowd funding platform dat mij helpt bij het vinden van donateurs om dit boek werkelijk te realiseren. Vormgeven, opmaken en drukken zijn de taken die mij nog resten en daarvoor is geld nodig. Als je bovenstaande link gebruikt kom je mij weer tegen in een kort filmpje waarin meer over het boek, mijzelf en de mogelijkheden tot donatie voor dit prachtboek..!

TEGENPRESTATIES zijn er in diverse vormen, naast mijn eeuwige dank zijn er natuurlijk gesigneerde boeken en een kunstwerk.

Je vindt het allemaal hier: http://bit.ly/depot-kars-2022

Enkele pagina’s uit mijn boek:

 

Delen op: