miniFORmaatjes

2 februari | Kunstcentrum Weert, IJzerenmanweg 15

 

Stichting Kunstcentrum Weert, De Weerter Minima Groep,  Keent Onderneemt en BredeSchool Markeent bundelden onder de bezielende leiding van beeldend kunstenaar Danielle Beckers hun krachten.

Zo werd de happening miniFORmaatjes geboren: kinderen van Brede School Markeent verbeeldden dit op een originele, positieve manier op een mini-formaat, een postzegel. 

Alle postzegelkunstwerken werden tentoongesteld op 22 en 23 november 2019, tijdens het 10-jarig bestaan van het Keenterhart. De 10 favorieten zijn nu als heuse postzegel uitgebracht. Een postzegel met een positieve stempel! Met de verkoop hiervan worden weer andere projecten van De Weerter Minima Groep en Keent Onderneemt en Markeent ondersteunt. Een postzegel gemaakt in de wijk Keent maar door de reikwijdte van de Weerter Minima Groep ook mensen in andere wijken ondersteunend.

Nu nog een keer alle ontwerpen van de kinderen te zien in het Kunstcentrum Weert op 2 februari. U kunt ter plekke postzegelvellen bestellen, 10 zegels voor euro 12,50. Of stuur een mail met uw bestelling naar: keentonderneemt@hotmail.com   Zie de foto’s voor uw bestelling.

Bezoekers kunnen ter plekke een leuke collage maken.

Ook te zien: Kom op de soep van keent onderneemt (Corné Lenders), een initiatief dat tijdens dit project  in het zonnetje werd gezet door workshops keramiek decoreren.

“kunst op de kom, kom op de soep”. 

Inmiddels hebben we al ondersteuning van dit project gevonden van:

De RABObank, de gemeente Weert, Provisus, Wonen Limburg, AH Dries en Punt Welzijn.

Slakkenpost in deze haastige tijd zorgt voor echte oprechte aandacht voor elkaar.

Adres:  IJzerenmanweg 15, 6006 TA Weert    11.00 tot 17.00 uur

 

 

 

 

 

Delen op: